2013. november 7., csütörtök

A lapos has titka#1

A legtöbbször elhangzott kérdés: hogyan lehetne lapos és feszes/kockás hasam?

Az első és legfontosabb tényező, hogy lokális zsírégetés nincs!
Nem tudok sem én, sem más szakmabeli olyan edzés és/vagy táplálkozási tervet készíteni, amellyel ez megvalósulhatna. Nem….csodakapszulák, csodakenőcsök, csodakezelések és egyéb csodamódszerek NEM léteznek. Aki azt mondja, hogy igen, az nem mond igazat. Ne legyünk már olyan naivak, hogy bedőljünk még mindig eme pár kulcsszónak. Tudom, hogy mindenki a lehető leggyorsabban (most azonnal), legkényelmesebben (semmit se kelljen csinálni érte) és legfájdalommentesebben (pláne verejték nélkül) szeretné elérni célját….legyen szó lapos hasról, vagy formás popsiról, izmosabb karokról, vagy bármi másról. Józan-ésszel gondolkodjatok, mielőtt álmodoztok! Ha létezne könnyebb út, nyilván mindenki azt alkalmazná, méghozzá sikerrel. Biztos vagyok benne, hogy 10-ből 9 embernek, aki most olvassa ezt a cikket, próbálkozott már élete során „csodamódszerrel”, nagy eséllyel nem is eggyel. És abban is biztos vagyok, hogy a próbálkozás sikertelen volt, és minden csodatechnika kudarcba fulladt. Mindenkit ki kell, hogy ábrándítsak, még mi, versenyzők sem rejtegetünk szupertitkos „recepteket” a feszes és zsírmentes has eléréséhez. A képlet ennél jóval egyszerűbb…legalábbis elméletben. Gyakorlatban már nem mondanám annak, viszont a jó hír, semmiképpen sem lehetetlen. Sőt! Nagyon is lehetséges!!!



Kitartás, fegyelem, tudatosság, önuralom, elszántság, akaraterő, pozitív gondolkodás, szorgalom, teljes életmódváltás.



Ismerősen csengenek ezek a szavak? Nos, ha együttesen meg tud valósulni, akkor garantált lesz a siker! Nem mondom, hogy egy csettintéssel menni fog mind, kivétel nélkül, mert rengeteg rossz szokás, rossz beidegződés van az emberekben, amiktől sokszor nem lehet egyik pillanatról a másikra megválni, de kellő kitartással igen! Ez az esetek többségében évek munkája, de úgy gondolom, és tapasztalatból is mondhatom, hogy MEGÉRI! Nagyon is!

Mit fogsz cserébe kapni, mindamellett, hogy jól fogsz kinézni? Egy egészséges, jól működő szervezetet, mely jóval ellenállóbb lesz. Egy fitt és rugalmas testet, ami végre a korodnak megfelelő állapotba kerül. Tökéletesen funkcionáló szerveket, erős szívet és tüdőt, kifogástalanul méregtelenítő májat, jó emésztést….szellemileg frissebb leszel, jobban fogod bírni a stresszt, hiszen nap, mint nap lesz hol levezetned. Nem lesznek alvászavaraid, feszesebb lesz a bőröd, szebb lesz a tartásod, erősödik a vázrendszered és még sorolhatnám….

A cikk folytatásában néhány konkrét tippet és tanácsot adok, hogyan tudod elérni, hogy neked is lapos, feszes hasad legyen....mondjuk már 2014 nyarára! ;)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése